Moms og kunstavgift

Fjellsikt er ikke momspliktig eller har kunstavgift

Spørsmål om betaling?

VENNLIGST SEND MEG EN MELDING PÅ MIN FACEBOOK ELLER KONTAKT MED VIA FJELLSIKT.NO!

Skrivefeil og feilprising

Vi gjør vårt beste for å unngå feil, men skulle det skje, at vi for eksempel la til feil pris på print må vi ta forbehold om avvik og forbeholde oss retten til å avvise bestillinger.

Paypal / Vipps

Betaling for bilder kjøpt i nettbutikken kan gjøres trygt og sikkert gjennom vår betalingsformidler PayPal, fra din PayPal konto eller ditt MasterCard / Visa kort (du trenger ikke å ha en egen PayPal konto for å betale med kort). PayPal er en av verdens største betalingsformidlere på nett og brukes av tusenvis av nettbutikker og privatpersoner.
Fjellsikt.no får ikke tilgang til kredittkortdataene eller annen betalingsinformasjon om deg fra PayPal, og lagrer følgelig heller ikke denne.

betaling / bestilling Betaling / Bestilling vipps hvit

Pay with PayPal, PayPal Credit or any major credit card betaling / bestilling Betaling / Bestilling cc badges ppppcmcvdam

Betaling med: Paypal(VISA / MASTERCARD) eller Vipps

Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss.  Kredittkort informasjonen din blir aldri lagret på Fjellsikt.no sin server, i og med at du ikke betaler på nettsiden. 

Ved betaling godkjenner du: Vilkårene, Angreretten, Personvernet og Opphavsretten.

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor. Det betyr bla. at vi kun ber om den informasjonen vi må ha fra deg. På betalingssidene bytter Paypal automatisk til en https kobling, det vil si at all informasjon mellom deg og vår server er kryptert (uleselig for andre på nettverket som snoker). Vi har et bekreftet SSL sertifikat som gir høyeste grad av kryptering.

Betalingmåtene våre; Vipps & PayPal er store internasjonalt anerkjente betalingsformidlere som lever av å gjøre betaling på nettet trygt. Vi har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer du oppgir ved betaling. Denne informasjonen sendes kryptert direkte til dem og er aldri innom vår server. Vi får kun tilbake en bekreftelse på at betalingen er gjennomført, slik at systemet vårt kan sette status på bestillingen din til betalt.