Cookies

Personvern og Cookies siden er ment for Fjellsikt.no, sider under Fjellsikt.no og dens sub-domener.

«Cookies» eller informasjonskapsler som det på godt norsk heter

Høres dette litt sprøtt ut? Vell, cookies på nettsider er faktisk en flott og god ting.

Cookies, eller informasjonskapsler på norsk, er små tekstfiler som inneholder data om brukere som besøker nettsider.

Føler du deg utrygg med cookies kanskje? Da kan Fjellsikt forsikre deg at cookies kan ikke gjøre en flue fortred, heller ikke for deg eller din nettleser/datamaskin. Filene som cookies lagrer brukes til å gjøre at for eksempel Fjellsikt.no kjører 100% for deg. Cookies lagres på harddisken din i en mappe tilhørende nettleseren din. Det vil variere hvor de ligger avhengig av ditt operativsystem og nettleser. De er kjempesmå og tar derfor nesten ikke opp plass i det hele tatt.

Hva bruker Fjellsikt.no Cookies til?

Cookies brukes ikke til å identifisere individer når de besøker Fjellsikt.no, men vi henter inn statistikk som lar oss se hvor mange som besøker oss hver dag, hvilke sider som er mest besøkt, men også å huske innstillingene dine, f.eks dine personvern innstillinger. Vi bruker ikke annonser så dermed vil du ikke se Fjellsikt annonser noen steder, dermed har vi ikke Google Adwords på nettsiden.

Kan jeg sku av «cookies»?

Du kan selvfølgelig skru av cookies, men gjør du dette kan du risikere å få en dårlig brukeropplevelse på nettsidene du besøker. Men hvis du allikevel ønsker å gjøre dette så følge lenkene under:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari

Loven om cookies

Alle som tar i bruk denne typen lagring av data på sine nettsteder, plikter å opplyse om det i følge i § 2-7 b i ekomloven.

Loven krever at du gir samtykke til bruk av cookies. Hvis du bruker dette nettstedet med innstillingen for cookies slått på i nettleseren din, betyr det at du har gitt dette samtykket. Du har alltid mulighet til å slå dette av i din nettleser men, husk at dette vil ødelegge brukervenneligheten på alle nettsidene du besøker.

1.0 Personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson. Behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av reglene i den norske personopplysningsloven, som implementerer EUs personvernforordning (Regulation 2016/679, også kjent som GDPR), samt øvrig relevant regelverk. Fjellsikt.no er bevisst at vi plikter til å sørge for at personopplysninger blir håndtert på en tilfredsstillende måte.

Personvern

2. Hvilke opplysninger som behandles

  • Opplysninger som innhentes når du bruker tjenestene vi tilbyr
  • Opplysninger du oppgir ved å lage konto på salg.fjellsikt.no
  • Opplysninger som innhentes når du bruker tjenestene vi tilbyr
  • Opplysninger fra tredjeparter, som f.eks Facebook Pixel/Google Analytics(Analyse/Nettsted trafikk)

Du kan lese mer om innsamling fra hver av disse kildene i punktene nedenfor:

2: Ved Registrering og Bestilling så oppgir du følgende informasjon til fjellsikt.no: Ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og din epost adresse. Disse opplysningen blir brukt til å sende deg varen til deg.

Du kan når som helst få innsyn i hva slags informasjon vi har om deg. – husk at dette er informasjon som du har skrevet inn i enten: Kontakt skjema, ved bestilling eller registrering av bruker på salg.fjellsikt.no – du må selv ha oversikt hva slags informasjon du oppgir.

2.1: Du kan oppgi personopplysninger ved å kontakte oss på mail eller via «kontakt» via nettsiden. Hvilke personopplysninger som oppgis, kommer an på sammenhengen og hva du selv skriver inn.

2.2: Når du benytter en tjeneste, for eksempel leser en historie eller ser på en video på et nettsted, benyttes ulike teknologier for å gjenkjenne og lære mer om deg som bruker. Informasjonen som innhentes, kan omfatte informasjon om din brukeratferd (for eksempel hvordan du navigerer på en nettside og hvilke lenker du trykker på), samt informasjon om den enheten du bruker (maskert IP-adresse, nettleserversjon, operativsystem m.m.). Når du besøker et nettsted, kan din omtrentlige geografisk plassering beregnes basert på den maskerte IP-adressen du bruker. Dersom du har akseptert steds-tjenester på din telefon eller enhet, vil det i tillegg kunne innhentes mer presise opplysninger om din geografiske plassering dersom du gir ditt samtykke til det.

2.3: For å kunne vise tilpunkt 3 overfor, kan informasjonen du har oppgitt og informasjon om din bruk av tjenestene suppleres med informasjon fra tredjeparter. Informasjonen som mottas fra slike tredjeparter, som f.eks Facebook Pixel; Da må du lese hva Facebook Pixel mottar av informasjon. Fjellsikt.no bruker en «utvidelse» som heter; Sige Kit – dette er en del av Google.com – Analytics, Tag Manager osv – her blir dine data samlet opp; Land, IP(Anonymt), det samme gjelder Facebook Pixel.

 

3. Kundeservice – Behandling av opplysninger

Hvilke opplysninger fjellsikt.no behandler, kommer an på hva henvendelsen gjelder og hvilken informasjon du oppgir til oss. Dette kan f.eks være ditt navn, har du kjøpt veggbilde av oss, har du tenk til å kjøpe og trenger informasjon. Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger i forbindelse med kundeservice vil variere avhengig av hvem henvendelsen gjelder. Vi oppgir aldri ut dine personopplysninger til en tredjepart!

4. Annonser

Fjellsikt.no har ingen annonser på nettsidene våres!

5. Personvern Innstillinger

Du har godtatt Informasjonskapslene og Personvernet da du trykket på «Godkjenn» når du første besøkte nettsidene(Alle domener over eller under Fjellsikt.no.

6. Hvordan slette, endre be om dine lagrede data?

Siden du ikke har mulighet til å registre deg på nettsiden, kan vi ikke slette dine data eller be om hva vi har lagret om deg via din mail-adresse. Du kan slette cookies ved å trykke på Hengelåsen ved nettadressen å gå inn på informasjonskapsler å slett.

Ved registrering på salg.fjellsikt.no har du mulighet til å få all informasjon der, du kan også slette din konto på Konto siden.

7. Aldersgrense for Fjellsikt.no

For å benytte deg av våre tjeneste, for eksempel kjøpe bilde må du være 18 år. Men for å bruke nettsiden, se på bilder o.l er det ingen aldersgrense.

8. Fjellsikt.no og nettsider under fjellsikt.no forbeholder seg retten til

.. å endre personvernet uten å måtte informere om dette.Fjellsikt.no er ingen registrert ENK/AS eller bedrift.