VED BESTILLING AV PRINT & BILDEFIL

VENNLIGST SEND MEG EN MELDING PÅ MIN FACEBOOK ELLER KONTAKT MED VIA FJELLSIKT.NO!

Jeg selger bilder på print/aluplate/lerret også sende av fil. – Prisene er lik for alle bildene, unntatt størrelser. Se nedover for mer informasjon. Ved kjøp av bilde, så vil det stå ett nummer på url/lenken, send en melding med dette nummeret når du kontakter meg. Betaling via overføring av PayPal, Bankoverførsel(etter avtale) eller Vipps.

Ved fullført betaling godtar du Bruksvilkår, Angreretten og Personvern tilknyttet Fjellsikt.no

EKSEMPLER PÅ PRISER

Eksempler på priser ved kjøp av bildene på Alu-plate, Lerret osv, størrelsene er i CM.  Kvaliteten på Alu-Plate er den desidert beste ved print, men alle andre er tilgjengelige!

Print bilder har forskjellig pris avhengig av størrelse: Noen av bildene kan også komme i «stående» format. Du kan også bestemme størrelse når du bestiller. Du vil også kunne velge andre løsninger enn Alu-plate, f.eks: Fotolerret, blankt/matt fotopapir, Akryl-Glass, og Premium-plakat, Flerdelt Veggdekorasjon, Hard-skumplate, Laminert forstørrelse i ramme og Galleri Print, da vil endring av prisen forekomme.

Prisen som står på Fjellsikt.no er fastsatt, inkl. 699,- også er prisen inkludert frakt ved å bestille til ditt nærmeste postkontor.

De fleste bildene kommer nå med nye Skinnefester, med skinner ser det ut som bildet flyter foran veggen ettersom bildet står ca. 1 cm ut av veggen som vil se veldig elegant ut!  Du kan selvfølgelig velge uten også, eller med «Skrubolter».

Bildefil pris:

Alle bildene som selges via bildefil; 699,-

Ønsker du å printe bildet ut selv? Da er dette det beste valget for deg, da må du selv velge hva du skal printe og hvor. Husk at logoen på bildet skal være synlig på bildet. (Ønsker du ikke at logoen skal være synlig kan du kjøpe en «mini rettighets avtale»)

Men hvis du vil at jeg skal ordne dette for deg så ser du prisene under. 🙂

Prisene under er basert på bilde print og inkludert frakt til deg eller ved å hente den hos meg(Skien)
(Normal leveringstid er 6-10 virkedager avhengig av hvor i landet du bor.)

Prisene under; AluPlate m/ skruesystem og Foto Lerret(også Fotolerret med ramme) – ; Se video av Alu-Plate:  Levert fra CEWE(Stiftung)

Prisene under;  Foto Lerret med Ramme – Se Video av Fotolerret her: Levert fra CEWE(Stiftung)

Prisene under er basert på bilde print

– Veggbilder Forstørrelse med Galleriramme | inkl frakt.

Ramme, BLÅ; 899,-

Ramme, BLÅ; 1100,-

Ramme, BLÅ; 1299,-

Ramme, BLÅ; 1399,-

Prisene under;  Foto Lerret Uten Ramme – Se Video av Fotolerret her: Levert fra CEWE(Stiftung)

Priser på Portrett eller annet: 

Portrett; 500  (1-2 personer – alle bildene m/ logo. | Uten logo: 700)
Familie; 700 (Uten logo: 900)

Fornøydgaranti levert av CEWE/JapanPhoto, les mer om denne her.

Ønsker du deg å benytte deg av denne MÅ du si ifra så fort som du kan!

Når varen er fremstilt etter dine spesifikasjoner, det vil si varer som er fremstilt på bakgrunn av dine individuelle valg eller dersom varen har fått et tydelig personlig preg, er det ikke angrerett. http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett/har-jeg-angrerett

Den normale angretten bortfaller altså siden jeg bestiller trykk på print, men vi vil selvfølgelig at du skal føle deg trygg på å kjøpe bilder usett fra oss, så derfor har vi en fornøydgaranti som er levert av CEWE / JapanPhoto.

Velger du å benytte deg av fornøydgarantien må du selv betale for frakten når du sender bildet til meg! Du som avsender er ansvarlig for bildet under transport tilbake oss og frem til vi har mottatt bildet fra Posten eller fra deg personlig. Bildet vi mottar må være 100% uskadet og som nytt, i original emballasje, evt med ytterligere emballasje utenpå. Du vil få igjen ca 50% av beløpet du kjøpte dette for, dette er for å begrense mitt tap. Husk at bildet er trykket spesielt for deg etter dine valg.  Tilbakebetalingen blir gjort på samme måte du kjøpte bildet for innen rimelig tid i etterkant.

Jeg kan også videre selge dette til en redusert pris etter en nøye vurdering av bildet uten ditt samtykke.

Reklamasjon / Skader under transport?

Dette må du melde ifra umiddelbart. Vi har selvfølgelig ansvaret for bildet frem til du har fått det utlevert. Det skjer dessverre fra tid til annen at transportører ødelegger et bilde. Bildene er med sin størrelse sårbare i forhold til andre små og kompakte pakker. Det vi trenger fra deg da er en epost som beskriver skaden og fortrinnsvis et par bilder som viser skaden, slik at vi kan ta det videre med transportøren og CEWE/JapanPhoto. Vi sender deg uansett nytt bilde så fort som mulig vi har fått bekreftelse av CEWE/Japanphoto. Hvorvidt vi trenger det skadede bildet i retur er en vurderingssak fra gang til gang av CEWE/Japanphoto.

Dersom du må sende bilde skal vi refundere frakten(velg betaling på Posten.no!)

Alle mine bilder har godkjent merket på CEWE Veggbilder
kjøp print  bildefil Kjøp Print \ Bildefil Screenshot 3