Vi vil ta kontakt så fort vi kan. I mellomtiden kan du vel ta en titt på våres bilder! Er det angående kjøp eller annet relatert til veggbildene, vær vennlig å spesifiser dette.

*
*
*

Beskriv hva du lurer på. 🙂

*
10%

F.eks: Majorstua 133, 0000 Oslo

*

F.eks: https://Fjellsikt.no/b/705/ eller ved nummer: 705

Gallerikvalitet bomullslerret. Ferdig montert på en dyp 4cm vridningsstabil blindramme i tre.

Trykket direkte på en minimalistisk halvmatt hvit 3mm Dibond aluminiumsplate. Imponerende god fargegjengivelse, detaljnivå og skarphet, som gir en eksklusiv gallerifølelse. Med diskreet gjennomgående bolter for trygg opphenging.

Dette aluminiumbilde gir veggen en trendy touch. Det vannfaste belegget og materialets stabilitet gjør at bildene også kan henge ute. Viktige punkter: Aluminium dibond, 3 mm dobbel plate med to 0,3 mm aluminiumbelegg på toppen med et 2,4 mm plastlag i mellom, Behandlet med polyesterlakk, Børstet aluminium med Butler Finish® og Vannfast belegg.

*
*

Ved valg av: Paypal, så får man en lenke der man betaler - dette er et av verdens sikreste metoder å betale på!
Bankoverførsel vil kontonr bli oppgitt i mailen du får av oss.
Valgt VIPPS - du vil da få mer informasjon på mail.

Rabattkoder fungerer bare når man skriver dem inn - dem blir ikke tatt med når dem ikke er gyldig.

Neste steg får deg til betalingen, her betaler du med VISA (Bankkort via Paypal) eller med Paypal konto. Dette velger du selv på Paypals nettside som er en av verdens sikreste betalings metoder. Under er det listet opp lenker til Opphavsrett, Vilkår for kjøp av bildene mine både på print og bildefil, Angrerett ved bestilling av print/Bildefil og Personvern/Bruksvilkår!
*
Du har valgt å ikke godta, derfor kan vi ikke forsette bestilling av bildet. Husk at opphavsretten på alle bildene tilhører Kenneth Fjellsikt Hauen og det er ulovlig å bruke bildene eller å skrive dem ut! Dette krenker opphavsretten og du kan bli erstatningsansvarlig! 
*

Takk for din bestilling - Du vil bli kontaktet snarest mulig! Din bestilling er snart i produksjon, mer informasjon blir sendt på oppgitt mail adresse. Takk for din handel! Mvh Kenneth Fjellsikt Hauen Fjellsikt.no