Personvern, Vilkår, Kopibeskyttelse – 2005-2018 Opphavsrett og Bruksområdet for Bilder/Fotografier/Logoer av Kenneth Hauen.
Oppklaring: Selger/Eier er Kenneth Hauen, kjøper er den som kjøper bildet, Kjøper av bildet kjøper ikke rettighetene til bildet hvis ikke annet er avtalt. Kenneth Hauen er eier og er skaper av bildet.

Alle som kjøper bilder av meg godtar vilkårene under,  i tillegg til Norsk Opphavsrettlovgivning.  

§1.0 Du har ikke, eller absolutt ingen rettigheter til bildet, dvs at du ikke kan videreselge dette under noen omstendigheter,ta betalt for å la andre se dette, eller andre måter du kan tjene på disse bildene. Kjøper kan ikke ta seg betalt for bildet på noen som helst måte. *
§1.1 Opphavsretten tilhører selger (‘Kenneth Hauen’) og ingen andre enn selger som eier bildene, før eller etter kjøp.
§1.2 Kjøper godtar bruksvilkår og opphavsretten, hvis denne avtalen blir brutt på noen som helst måte må kjøper betale selger 25.000,-.
§1.3* Kjøper kan: Fremkalle bildet for å henge på veggen i sitt eget hjem og skal ikke brukes som reklame eller annet for seg selv, dette skal avtales med Kenneth Hauen. Logoen på bilde skal synes uansett omstendighet ved print eller annet!
Kjøper kan ikke: Dele bilde(er) på sosiale medier eller andre nettsider for å oppgi seg selv som eier eller skaper av bildet. Man kan heller ikke selge dette videre til andre personer/firmaer, ta betaling av personer for å se på bildet eller å videre selge dette til noen uten min tillatelse. Ei heller å laste ned bilde fra nettsiden for så å printe det ut i noen som helst form uten tillatelse av eier og skaper! 

 

Opphavsrett / Copyright / Rettigheter BILDER/LOGO/FOTOGRAFIER av Kenneth Hauen

§2.0 Selger eier rettighetene på bildene og har full rettighet til å slette eller endre bildene som er lastet opp. Kjøper kan ikke endre bildene, fjerne logoen, skalere, eller manipulere bildene uansett omstendighet!
§2.1 Kjøper betaler for bildet, ikke for rettighetene! Dette gjelder ikke for dem som betaler for rettighetene, som koster 20.000,- per bilde, i tillegg til ordinær pris = 20.000,- + kjøpspris.
§2.2 Selger (‘Kenneth Hauen’) kan endre avtalen, opphavsretten og bruksvilkårene uten å måtte opplyse om dette.
§2.3 Kjøper godtar reglene som står her samt Norsk lov og bruksvilkårene, blir disse brutt blir dette politianmeldt og kjøper godtar å betale selger 20.000,- for brudd på disse vilkårene som kjøper har godtatt ved kjøp!
Deling av bilder på nett/sosiale medier
§2.4 Bilder kan ikke deles uten å oppgi Fjellsikt.no som eier av bildet;
f.eks: Bilde av: Fjellsikt.no – Det skal refereres til Fjellsikt.no
Blir ikke dette gjort vil bildet blir rapportert til det sosiale mediet for opphavsrettskrenkelse, og det kan ende med at bildet blir slettet og du blir permanent fjernet fra plattformen.  
§2.4 Fotografier som blir lastet opp(nettsider/sosiale medier o.l) av personer uten samtykke av Fjellsikt.no/Kenneth Hauen vil bli anmeldt for opphavsrettskrenkelse og Fjellsikt.no/Kenneth Hauen ber om 20.000 for oppreisning.
 

BILDEFIL VILKÅR:

§3.1 Kjøper kan printe ut bilde ved kjøp av bildefil, logoen skal være synlig på print. Ta kontakt slik at jeg kan sette logoen på rett sted ved print.
§3.2 Kjøper kan IKKE selge bildet videre til en tredjepart.
§3.3 Kjøper kan IKKE manipulere, endre eller retusjere bildefilen.
§3.4 Kjøper kan IKKE printe bildet ut for så å selge dette videre.
§3.5 Kjøper kan IKKE laste bildet opp på noen medier eller angi seg selv som eier, da bryter du opphavsretten og du vil bli anmeldt for opphavsrettkrenkelse.
§3.6 Kjøper kan IKKE fjerne logoen fra bildet på noen som helst tidspunkt!
§3.7 Har kjøper kjøpt bildefil uten logo så gjelder punkter: §3.1 – §3.5 

RETTIGHETSVATLE FOR PRINT PÅ BILDE UTEN LOGO:

§4.0 Ved kjøp av bilde uten logo på print(gjelder ikke bildefil): 500,- + kostnad på print
*Hvis kjøper selger, eller tar imot betaling for at andre personer skal se bilder blir kjøper anmeldt for opphavsrett krenkelse!
– Vilkårene kan bli endret når som helst og dette blir ikke varslet.