Personvernerklæring

Veggsikt.no/Fjellsikt.no bryr seg om ditt personvern. Vi samler kun inn og bruker data som er nødvendig for å levere våre tjenester. Dette kan være:

Navn, Adresse, Telefonnr., Epostadresse, eller annen data som kan direkte eller indirekte identifisere deg

Denne personvernerklæringen er ment til å beskrive hvordan og hvilken data vi samler, og hvordan og hvorfor vi bruker din personinformasjon. Den beskriver også hvilke valg vi gir deg for å få tilgang, oppdatere eller på en annen måte ta kontroll over personinformasjonen vi behandler.

Hvis du på noen tidspunkt har spørsmål om vår praksis eller rettigheter som er beskrevet under, kan du ta kontakt med vårt personvernombud på personvern@Fjellsikt.no

Hvilken informasjon samler vi?

Vi samler informasjon om deg for at vi på best mulig måte kan gi deg den beste opplevelsen når du bruker våre tjenester. Det aller meste oppgir du direkte til oss når du:

Oppretter en kundekonto hos oss (f.eks. fakturainformasjon som navn, adresse og telefonnr.)
Ber om hjelp fra vårt kundeserviceteam og oppgir informasjon som epostadresse/facebookprofil(ved chat).
Fyller inn kontaktskjema (f.eks. epost)
Deltar i konkurranser, kampanjer, eller deltar i andre aktiviteter som kan kreve at vi samler informasjon om deg
Det kan også være at vi samler annen informasjon fra deg når vi leverer våre tjenester som skal sørge for at vi leverer nødvendig og optimal ytelse. Her er informasjon om hva disse er og hvordan disse fungerer:

Informasjon knyttes til din brukerkonto når du bruker våre tjenester, som for eksempel kjøp, når tjenestene fornyes, kundeservicehenvendelser og forespørsler, og notater som forklarer hva du har spurt om og hvordan vi har besvart.

Informasjonskapsler og lignende teknologier på våre hjemmesider tillater oss til å spore din nettleseradferd, hvilke linker som åpnes, hvilke kjøp som gjøres, hvilken enhet du benytter, koblinger til sosiale medier og samle annen data, inkludert analysert data om hvordan du bruker og interagerer med tjenestene våre. Dette tillater oss å tilby deg mer relevant produkttilbud, bedre brukeropplevelse på vår hjemmeside, og forbedre ytelsen på våre tjenester. Vi samler i noen tilfeller også din IP-adresse for å personalisere vårt tjenestetilbud. For mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler, se her.

Informasjon om bruk av tjenestene samles automatisk inn når du bruker og interagerer med tjenestene, inkludert metadata, loggfiler, informasjonskapsler/enhet og plassering. Denne informasjonen inkluderer spesifikk data om din interaksjon med tjenestene våre, innhold og lenker, IP-adresse, nettleser (med innstillinger og utvidelser), dato tjenesten benyttes, språkinnstillinger og informasjonskapsler, informasjon om din enhet (operativsystem, innstillinger, applikasjons ID-er, ID på enhet og feilmeldinger. Noe av denne informasjonen kan bli brukt til å gi oss din omtrentlige plassering.

Supplerende informasjon kan være hentet inn fra andre kilder, som offentlige databaser eller kjøpt inn fra tredjepart. Slik informasjon kan i noen tilfeller kombineres med data vi allerede har for å kunne oppdatere, utvide eller korrigere opplysningene. Den kan også brukes til å identifisere nye kunder og tilby mer relevante produkter som kan være av interesse. Hvis du oppgir personinformasjon om andre, eller andre gir oss din informasjon, vil den kun benyttes til det formålet som oppgis på det aktuelle tidspunktet.

Slik bruker vi opplysningene

Vi tror på å minimere data vi samler inn og begrenser bruken til formålet den 1) er blitt gitt tillatelse, 2) som er nødvendig for å levere tjenester og bruke den, eller 3) vi er pålagt å samle inn, tillatt for å etterleve avtaler, eller andre lovlige formål. Disse inkluderer:

Levere, forbedre, oppdatere og utvide tjenestene vi leverer til deg. Vi samler inn forskjellig informasjon relatert til dine kjøp, bruk og/eller interaksjoner med våre tjenester. Vi bruker denne informasjonen til:

Forbedre og optimalisere ytelsen og bruken av våre tjenester
Kontrollere og identifisere sikkerhets risikoer, feil, eller nødvendige utvidelser til tjenestene
Oppdage og forhindre svindel og misbruk av våre tjenester og systemer
Samle inn statistikk om bruken av tjenestene
Ofte er informasjonen vi samler statistikkdata om hvordan tjenestene brukes, og er ikke koblet til personlig data. I de tilfellene det i seg selv blir personlig data, eller er lenket/kan lenkes til person data, vil vi behandle det deretter.

Dele med pålitelige tredjeparter. Vi kan dele din personlige data med tilknyttede selskaper innen konsern, med tredjeparter som vi samarbeider med for å levere tjenester, og med våre leverandører når det er nødvendig for å utføre sine tjenester, som:

Prosessere kredittkortkjøp eller faktura(Paypal.com)
Kommunisere med deg, enten via epost eller chat(facebook)
Kundeservicetjenester
Vi deler kun den informasjonen som er nødvendig for tredjeparten skal oppfylle sitt oppdrag. Disse tredjepartene er underlagt strenge databehandleravtaler og vilkårene hindrer de i å bruke, dele eller beholde din personinformasjon til andre formål enn det de er leid inn til (eller uten ditt samtykke).

Kommunisere med deg. Vi kan kontakte deg direkte eller via en tredjepart om produkter som du har bestilt eller kjøpt fra oss, som er nødvendig for å levere transaksjonsbasert eller tjenesterelaterte henvendelser. Du trenger ikke å gi oss samtykke til dette for å kjøpe tjenestene hos oss. Disse henvendelsene kan inkluderer epost

Du kan oppdatere dine innstillinger rundt overstående ved å logge inn på dine kundesider.

Dersom vi samler inn informasjon i forbindelse med tjeneste vi videreselger fra tredjepart, vil det komme klart frem ved innsamling. Den vil også gi deg valg om hvordan du bruke eller dele din personinformasjon med tredjepart så langt det lar seg gjøre.

Hvis du benytter deg av en tjeneste som tillater deg å opprette eller importere kontakter (f.eks. epostkontoer), vi vil kun benytte oss av kontaktinformasjonen du har oppgitt for den aktuelle tjenesten. Hvis du mistenker at noen har oppgitt din personinformasjon urettmessig og ønsker den fjernet fra vår database, ber vi deg ta kontakt på personvern@Fjellsikt.no.

Overføring av data til utlandet. Vi har ingen service utenfor Norges grenser.

Samarbeid med politimyndighet. Vi samarbeider med politimyndigheter i samsvar med loven. Vi vil utlevere informasjon om deg etter pålegg fra kompetente myndigheter. Vi vil utlevere informasjon uten pålegg dersom vi mener det er nødvendig for å hindre eller stoppe aktiviteter vi mener er ulovlige eller uetisk. Dersom vi har anledning til det, vil vi varsle deg om slik utlevering.

Analyseverktøy for vår nettside. Vi benytter oss ikke av Analytics eller andre tilsvarende parter som samler inn informasjonskapsler.

Målrettet reklame. Fjellsikt.no eller Fjellb.no benytter seg ikke av reklame.

Tredjeparts nettsider. Vår nettside inneholder lenker til tredjeparts nettsider. Vi er ikke ansvarlig for personvern-praksis eller innhold på tredjeparts nettsider. Vennligst les personvernerklæringene på nettsidene du besøker.

Hvordan kan du se, oppdatere eller slette dine data

For å enkelt se, oppdatere eller eksportere din data (hvor mulig), kan du sende oss en melding via Facebook chat(høyre nedre hjørne)
eller gå til Be om opplysninger

Dersom du ber om å få slettet data, men dataen er nødvendig for å levere produkter eller tjenester du har kjøpt, vil vi forsøke å etterleve forespørselen så langt det lar seg gjøre.

Hvordan vi sikrer, lagrer og beholder dine data

Vi følger generelt aksepterte standarder for lagring og beskytning av persondata som vi samler, både under sending og lagring når dette er mottatt, inkludert bruk av kryptering når dette er hensiktsmessig.

Vi beholder dine data kun så lenge det er nødvendig for å levere tjenesten du har bestilt. I noen tilfeller beholdes data i en periode etter. Dette kan blant annet være fordi det er:

Pålagt av kompetent myndighet, kontrakt eller andre forpliktelser for vår forretningsvirksomhet
For å bevare, løse, forsvare eller opprettholde våre lovlige eller avtalefestede krav
Data som trengs for å ha tilstrekkelig eller nøyaktig forretningsdokumenter eller regnskap
Hvis du har spørsmål om sikkerhet eller lagring av dine data, kan du kontakte oss personvern@Fjellsikt.no

Sporingsbeskyttelsesmeldinger («Do not track»)

Noen nettlesere tillater deg å automatisk varsle nettsider du besøker om at du ikke ønsker å spores. Det er ingen enighet i bransjen om hva dette betyr i praksis. Som mange andre nettsider endrer vi ikke vår praksis når en nettleser varsler om dette. For å lese mer om sporingsbeskyttelse, se www.allaboutdnt.com

Aldersgrense

Våre tjenester er tilgjengelig for kjøp for de som er over 18 år. Hvis du kjenner til eller har en grunn til å tro at noen under 18 har oppgitt persondata til oss, ber vi deg ta kontakt.

Endringer i vår personvernerklæring

Vi reserverer retten til å endre på denne personvernerklæringen. Endringen vil meldes via de kanaler vi anser som tilstrekkelig, slik at du er oppmerksom på hvilken informasjon vi samler og hvordan vi bruker den, og under hvilke forutsetninger. Dersom vi utfører vesentlige endringer vil du varsles på Fjellsikt.no/Fjellb.no med noen dager forvarsel.

Datatilsynet

Datatilsynets kontaktinformasjon finnes her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/

Kontakt oss

Skulle du ha noen spørsmål, bekymringer eller klager rundt vår personvernerklæring, praksiser eller tjenester, kan du kontakte vårt personvernombud; personvern@Fjellsikt.no

Eller send oss en mail: fjellsikt@outlook.com, eller kontakt oss på facebook chat.

Name Description Enable ?
Cookie We use cookies to provide a personalised experience for our users.
Facebook Pixel Third party service for managing advertisement activities related to the resource via Facebook
Google Analytics Used for aggregated statistics to improve user experience on the resource.