Personvernerklæring for Fjellsikt.no

Beskyttelse av opplysninger er et spørsmål om tillit, og beskyttelse av dine private opplysninger er viktig for oss. Vi vil derfor kun bruke ditt navn og andre opplysninger relatert til deg i overensstemmelse med personvernbeskrivelsen. Vi innhenter kun informasjon i de tilfeller det er relevant for oss, og vi vil kun innhente opplysninger hvis det er relevant for din handel på Webhuset.

Vi vil kun oppbevare dine opplysninger så lenge vi er juridisk pålagt eller så lenge det er relevant i forhold til hensikten med innsamlingen.

Du kan besøke hjemmesiden og se gjennom uten at det avdekker personlige opplysninger. Du forblir anonym ved å gå inn på hjemmesiden, og ikke på noe tidspunkt vil vi kunne identifisere deg, med mindre du har en brukerkonto på hjemmesiden og logger deg på med brukernavn og passord.

Angrerett, har jeg krav på det?

Produktene som selges i denne nettbutikken er bildefiler som lastes ned som .zip fil, der ligger bildefilen samt pdf for vilkårene du godtok da du trykte ‘Bekreft Kjøp’ 

Det er ingen angrerett eller mulighet for avbestilling etter at produktene er betalt dette gjelder på bildefiler og bilder på print.
Alle priser er i norske kroner og viser totalkostnaden for kjøpet, beløpet for en bildefil kjøpt i ‘Butikken’ skal ikke overstige 699 NOK.(Dette gjelder ikke bilder på print)

Betaling: Betaling skjer i nettbutikken. Ved handel blir betalingen behandlet av en betalingsformidler, som tilbyr en sikker elektronisk betalings løsning for Visa og MasterCard via PayPal Betaling løsning. Det vil ikke bli lagret opplysninger om betalingskortet i nettbutikken. Persondata behandles ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. / Eller via betaling via Bankoverføring, eller Vipps.

Angreretten bortfaller ved påbegynt nedlasting og strømming av digitale tjenester, også selv om dette ikke fullføres i sin helhet.

Utsnitt fra Forbrukerrådet:
Musikk, film/bilder og programmer som strømmes eller lastes ned, og hvor du har gitt samtykke til å starte levering før angrefristen er utløpt og at du har forstått at angreretten faller bort.

Ved nedlasting av ett bilde som blir registrert, har kjøper ikke mulighet til å be om tilbakebetaling/ eller spørre om refusjon.

Her viser vi 2 eksempler på hvordan dette fungerer:

1) Ved feil kjøp, du har fått tilsendt bildefilen, eller bestilling på print er allerede bestilt, vil vi ikke godta refusjon eller at du får tilgang til bildet du ønsker heller å kjøpte istedenfor, så her vil din angrerett din bortfalle og du vil måtte kjøpe det bildet du ønsket å kjøpe.

Ved feilkjøp, ta kontakt så fort som mulig etter kjøp!

Bruksvilkår / Annet

Kan man bestille motiver fra andre plasser? 
Det kan man, helst innenfor Grenlandsområdet – Utenfor kommer reisetillegg.

Er alle mine fotografier til salgs selv om de ikke finnes i Butikken? 
Ja, alle mine bilder er til salgs, ved print og bildefil.

Kan man bestille fotografering av familie, par eller portrett bilder?
Ja, det er fullt mulig, men jeg er ingen «fotograf» som tar bilder av personer dalig.
Isåfall så måtte du/dere ha idér klare, hvor dere vil ta bildene og hva slags bilder dere ønsker, det samme gjelder portrettbilder.

Barn under 18 år
Fjellsikt.no ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 18 års alder ved kjøp av bilder. Be foresatte om hjelp.
Hvis barn under 18 år likevel har gitt oss personopplysninger, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet.

Alle har tilgang til nettsiden.

 

Har Fjellsikt SSL

SSL står for Secure Sockets Layer og er en teknikk som benyttes for å kryptere og beskytte den informasjonen som sendes via web’ens HTTP- protokoll.
Når SSL er aktivt begynner alltid web- adressen med https://, og moderne nettleseres adressevinduer kan vises med grønn bakgrunn.

Bruker Fjellsikt og PayPal SSL? 
Ja, hver gang du kommer til siste steget i ordreprosessen foretas en SSL- kontroll. Når du sender din kredittkort/ ordreinformasjon gjøres dette alltid via en sikker linje, dette skjer også via PayPal.